Karjeras attīstības pasākums kopā ar pavāru no Rīgas Edgaru Balodi.

Edgars Balodis aicināja skolēnus no 7.a līdz 9.a klasei un visus kursantus uz nodarbībām , kur rādīja, stāstīja un pagatavoja trīs ēdienus. Jaunieši spēja tik klausīties un sekot līdzi pavāra darbībām. Jūras zāles, stundu vārītas olas, slāpeklis, vīnā sautētas grūbas, biezpiena un baltās šokolādes muss…ooo, cik daudz interesantu lietu! Un, vēl iespēja visu nodegustēt!
Paldies Edgaram Balodim par interesanto meistarklasi un ieskatu ēdienu inovācijās. Dažām garšu kārpiņām gan vēl jāpierod pie jaunumiem ēdienkartē, bet secinājums viennozīmīgs, ka pavāra profesija tomēr ir ļoti aizraujoša un radoša.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.